Til toppen

In-lite utelys

Riktig utebelysning gir stemning til hage og uterom. Det er det lille ekstra som gjør uterommet komplett. Det finnes mange ulike valgmuligheter på markedet med men det finnes bare én in-lite. God design og høy kvalitet kombinert med miljøvennlig LED-teknologi og enkel montering er hva in-lite står for.

 

picto1

picto4

picto2

picto3

SIKKER ENKEL HURTIG KVALITET 

 

In-lite utelys

PLANLEGGING

En god og helhetlig plan er alltid viktig før man går i gang. De fleste installerer utelys samtidig med oppgradering av hage og gårdsplass og da må man ta stilling til hvor man ønsker å ha lys, om det er spesielle steder i hagen hvor det er praktisk å ha litt ekstra lys osv. In-lite dekker alle behovene, fra lys til innfelling i stein og mur til spots som belyser trær eller fasade. 

DESIGN

In-lite er langt fremme når det gjelder LED teknologi. Sortimentet består av lamper til alle formål, alle med moderne design og et hvitt lys med en varm glød (WW står for "warm white"). Lampene avgir ikke varme og kan monteres i treverk så vel som stein. Se produktutvalg.

 

MONTERING:

Installering av in-lite systemet er enkelt og fleksibelt. Det kreves ingen teknisk ekspertise. Se monteringsfilm eller les arbeidsbeksrivelsen.

 

lysplan_in-lite

TRANSFORMATOR:

Hvilken transformator du skal velge avhenger av kapasiteten du har behov for (antall lamper). De moderne LED-lampene forbruker svært lite strøm så de fleste klarer seg med den minste på 56W. Transformatoren har følgende standard funksjoner: manuell av/på, lyssensor, timer og bevegelsessensor. Lyssensor fungerer ved at lyset automatiskskrus på ved solnedgang og av igjen ved soloppgang. Ønsker du ikke at lysene står på hele natten, reguleres dette enkelt med timeren. Da går de automatisk av etter innstilt tid. Du kan i tillegg koble til en bevegelsesdetektor (ekstrautsyr).

 

Transformatoren monteres på vegg ca. 50 cm over bakken. Kabelen strekkes ut fra trasformatoren og lampene monteres fritt hvor som helst på kabelen med en enkel kobling kalt "easy-lock".

 

KABELSTREKK:

strekk1

strom

 

STREKK:

Kabelen rulles ut i ett strekk

og kobles til transformatoren

opp til 40 meter.

SPLITTET:

Kabelen kan brukes i to deler

som kobles sammen med en

CC-2 kobling.

 

 

EASY-LOCK FORBINDELSEN

Ved hjelp av de spisse kontaktpunktene opprettes forbindelsen mellom lavspenningskabelen og lampen.

 

MONTERING AV KABELRENNE

For riktig posisjonering av kabelen legges først kabelen i forbindelsen. Legg deretter kabelføringsskinnen over kabelen.

 

OPPRETTE FORBINDELSEN

Hold kabelen på plass og skru på lokket. Når du skrur på lokket gjennomhulles kabelisolasjonen og dermed er armaturen koblet til. Geleen i Easy-lock sørger for en vanntett kobling. 

For mer informasjon - se www.in-lite.no