Til toppen

Nyheter 2017

Byggetrendene i Norge har endret seg de siste årene, fra saltak og smårutede vinduer til den funkisinspirerte stilen med flate tak og store glassflater som vi ser i dag. Det norske uterommet er også i utvikling. Vi bygger tettere enn før, og de gamle store eplehagene erstattes av fortettede hagearealer hvor vi allikevel ønsker den gode hageopplevelsen. 

Nyheter på Hagemessen

Asak Miljøstein har tatt tak i utfordingen og lanserer i år et helt nytt murkonsept for utforming av den moderne hage og terrasse. Nyheten heter MODUL

Modulsystemet består av kun to delprodukter – normalstein og toppstein. Med disse to som utgangspunkt, kan du bygge komplette uterom; levegg mot naboen, utekjøkken, benker og blomsterbed. MODUL er plasseffektiv og er derfor godt tilpasset vår nye moderne byggestil. I tillegg får du et uterom med lang levetid og lite vedlikehold. 

MODUL_lite-kjøkken.web

Det geniale med MODUL er tilbehørsproduktene som enkelt hektes på muren med spesialtilpassede beslag. Enklere blir det ikke! 

Designet er enkelt og sofistikert, med lange smale blokker som gir et stramt utseende med lange linjer og tydelige kanter.

MODUL leveres i to farger, koksgrå og grå og man kan gjerne kombinere disse to.  

Tilbehørsproduktene består av benkeplate og hyller i værbestandig treverk, med tilhørende beslag, som også gjør det enkelt å montere in-lite utebelysning, blomsterpotter og andre pyntegjenstander på muren.

MODUL_Rekkehus_Bak

MODUL lanseres på Hagemessen på Lillestrøm 21-23 april og vil være tilgjengelig hos utvalgte forhandlere i midten av mai 2017.

ANDRE NYHETER

HELLE VULKAN - vi utvider hellekolleksjonen vår med en ny vakker mellomgrå helle som har fått navnet Vulkan. Den leveres i fire formater 40x40x4, 40x20x4, 60x40x4 og 60x60x4cm. Den varmgrå fargen og den myke strukturen i overflaten gir Vulkan et delikat og tidløst dekke som er svært godt egnet på terrassen eller i inngangspartiet. Vulkan er impregnert fra fabrikk. 

LAVA AC - vår bestselger gjennom flere år, Helle Lava, er oppgradert og fremstår nå som en mørk skjønnhet. Den nye AC-overflatebehandlingen beskytter dekket meget godt og krever ingen etterbehandling. 

HAGEMESSEN 2017

Vårens kanskje vakreste eventyr arrangeres på Norges Varemesse på Lillestrøm 21. - 23. april. Du finner oss i Hall C sammen med proffene i NAML og den store og fantastiske hagen de bygger. Vårt mål er å inspirere og vise spennende løsninger. I år har vi mye flott å by på! Nyheten MODUL vil være i sentrum, men det blir også mulighet for å se mange av våre øvrige produkter i bruk.

Standnr. C02-03 - VELKOMMEN

I mellomtiden ønsker vi alle en.....

paaske