Forsiden > Aktuelt >> > Vårens Nyheter!

Produktkatalog

Vårens Nyheter!

Vurderer du å gi uteplassen et løft i år? La deg inspirere av våre flotte nyheter!

Vertica mur

Årets store nyhet er Vertica!  En stilren støttemur med store rektangulære blokker og en front som har et naturlig uttrykk. Veritca mur leveres i en ny og spennende farge; koksmix,en mørkere gråtone som passer godt inn i de fleste utemiljøer. Vertica består av kun tre deler (helstein, hjørnestein og toppstein) som utgjør en komplett støttemur. Vertica kan stables med maskin eller ved bruk av håndverktøy og monteringen er rask og enkel. Muren skal kun tørrstables. Mulighetene er endeløse for å lage små og store murer, med eller uten hjørner og buer.

 

Relieff kantstein

Vår nye Relieffkantstein er utformet slik at du vil få en perfekt avslutning på et dekke med Relieff belegningsstein eller Relieff Kvadrat XL. Relieff kantstein har strukturoverflate på den ene siden g en glatt overflate på den andre siden. Du kan velge om du vil bruke bruddoverflaten, eller den slette flaten, som topp på kantsteinen. Valgmulighetene gjør at du kan benytte Relieff kantstein ikke bare sammen med Relieff, men sammen med alle våre dekker. Leveres i to farger: gråmiks og saga. 

 

Helle Natur

Vår nye helle Natur har en overflate med tilslag i naturens egne farger, og av den grunn passer den inn i alle miljøer. Den er godt egnet til alle typer gangarealer som terrasser, gangstier, vinterhager og lignende. Den har en overflate med godt synlig tilslag i naturlige fargesjatteringer. Overflaten er grovslipt og stålkulebehandlet. Helle Natur er en to-sjikts helle med grov, sterk betong i bunn og finere betong i toppen, som gir en tettere overflate og en lekker finish. 

Copyright 2015 - ASAK Miljøstein AS
Kontaktinformasjon: Hvamstubben 17, 2013 Skjetten - Epost: asak@asak.no - Tlf: 64 00 60 60 - Org.nr: 980 281 310 | Logg inn
Salgs- og leveringsbetingelser