Til toppen
Tilbake

in-lite systemet

Skap et unikt utemiljø med utebelysning fra in-lite. Systemet er enkelt å anlegge, tilpasse og utvide. Utebelysningen fra in-lite er sikkert og enkelt å installere selv, noe som gir systemet en enestående fleksibilitet.

om in-lite utebelysning

IN-LITE TILBYR AVANSERT LED-UTEBELYSNING TIL ALLE FORMÅL 

Bærekraftig og energisparende 
LED er bærekraftig fordi det krever svært lite energi. Sammenlignet med en tradisjonell lyspære bruker LED 85 % mindre energi. Dessuten har LED-lyskilder ekstremt lang levetid. Ved normale forhold holder LED ti ganger så lenge som for eksempel halogenpærer. 

LED til forskjellige formål 
De miljøvennlige egenskapene til LED går ikke på bekostning av lysutbyttet. Helt siden LED- teknologien kom på markedet har in-lite utviklet utelamper med denne bærekraftige lyskilden. Vi kan nå tilby et sortiment som dekker alle behov i uterommet. Hvis du ønsker å markere en gangsti med mykt, spredt lys eller ønsker å fremheve et vakkert, høyt tre med en kraftig lysstråle, kan våre lamper belyse uterommet slik du vil. Selv hagedammen. 

Naturlig lys 
Alle lampene til in-lite gir et varmt, stemningsfullt lys på cirka 3000 Kelvin med riktig fargegjengivelse. Det vil si at fargene i hagen er svært naturtro og godt gjenkjennelige.

in-lite 12V system
in-lite utebelysning er basert på 12 volt og man kan enkelt montere selv – uten bruk av fagfolk. Husk at det alltid er lurt å ha en god plan. Tenk igjennom hvordan du ønsker at sluttresultatet skal bli. Lyssetting av gangstier, terrasse, inngangsparti, beplantning osv. in-lite systemet er fleksibelt og du behøver ikke anskaffe alle lampene på en gang. Start med kabel, en transformator og et par lamper, og så kan du øke med mer etter hvert. Utebelysning fra in-lite git utallige muligheter, slik at du får mer glede av uterommet ditt.

TRYKK HER for å mer inspirasjon og informasjon om in-lite utebelysning.

Vi bruker informasjonskapsler til å analysere og forbedre våre tjenester.
Les mer her om hvordan vi bruker og beskytter informasjonen din.