Til toppen

Førsteinntrykket er alt!

Et innbydende og velstelt uterom kan være verd mer enn du tror.  

Tidligere har vi nordmenn vært mest opptatt av  hvordan det ser ut innenfor hjemmets fire vegger. Men flere og flere ser også verdien i en velstelt uteplass, og ikke minst hva den gjør med helhetsinntrykket av boligen. En forseggjort hage, oppkjørsel og uteplass gir en positiv opplevelse av resten av huset, og er med på å heve den generelle standarden betraktelig.

Førsteinntrykket er alt!

Øker verdien på huset

Faglig leder i Krogsveen Grefsen, Tommy Løvli, har lang erfaring i å vurdere boliger. 

– Oppkjørsel og uteplass er selve hovedpresentasjonen av huset, og er ekstremt viktig i forhold til å gjøre et godt førsteinntrykk – uansett om du skal selge eller ikke. En flott uteplass hever også uten tvil verdien på huset. Det å kjøpe bolig handler mye om magefølelse, og ofte er det slik at jo mer innbydende uteplassen er, dess flere ønsker å kjøpe, sier Løvli. 

Tidløst og vakkert

Trendene innen hage og uteplass endrer seg stadig, men stein er tidløst og vil til enhver tid skape et unikt særpreg. Og mer enn kanskje noe annet materiale, bidrar belegningsstein til det helt spesielle og eksklusive inntrykket. I tillegg er det praktisk og lettstelt. 

– Mange ønsker seg spesifikt en hage det er enkelt å ta vare på, og da er stein et godt og attraktivt alternativ til grus, asfalt og gress. Belegningsstein gir et representativt preg og kan bety mye for prisen ved et eventuelt salg. Og selv om man ikke skal selge, ønsker jo folk flest at boligen deres skal fremstå som attraktiv. I mine øyne vil det derfor uansett være en god investering å gi uterommet et skikkelig løft, sier Løvli. 

Se den store forvandlingen