Til toppen
Tilbake

«Fargedagny» fargelegger uterommet

Vi introduserer Helle Nougat og Vertica Natur, utviklet i samarbeid med Dagny og KOI - nye farger som glir mykt inn i norske uterom.

ASAK+KOI = farger til uterommet

Hvorfor farger?

Farger skaper trivsel, farger gir særpreg, farger gir energi og farger gir motivasjon. Farger har preget interiør det siste året. Nå flytter fargene ut til ditt uterom. Med nye Helle Nougat og Vertica Natur kan du skape et varige, lunt og hyggelige uterom hjemme hos deg.

Helle Nougat inn i Asak sin Hellekolleksjon

Helle Nougat er en helle med en varm brun farge, beregnet for hage og terrasse. Hellen har en matt overflate og med et naturlig og elegant uttrykk som skaper lun hygge på terrassen. Fargen står også godt til grå og hvite fasader, men også til en rekke andre farger. Dette er en enkel farge og jobbe inn i fargepaletten til huset ditt.

Betong er et materiale som endrer seg naturlig over tid gjennom kalkutfelling og ytre påvirkning. Produkter som brukes utendørs blir direkte utsatt for påkjenninger som sol, regn, vind, forurensing og organiske overflateorganismer. Det er disse faktorene som påvirker overflaten.

Kalk finnes naturlig i betong og kan gi et hvitt slør på overflaten. Dersom kalkutfellingen oppleves skjemmende kan det fjernes med Asak Kalkfjerner, men normalt går det bort etter noe tid. Dersom man ønsker en silkematt overflate som også beskytter overflaten og forenkler vedlikeholdet, kan man behandle dekket med for eksempel Asak Coating.

Vår bestselger Vertica støttemur kommer i ny og vakker farge

Vertica Natur har innslag av varme jordfarger som står godt sammen med de øvrige fargene i ASAK + KOI sitt fargekonsept. Fargen er også fin alene, sammen med gråtoner og til en rekke andre fasadefarger. De store rektangulære blokkene med bruddfront gir støttemuren et rolig og lunt uttrykk.

I Norge har vi ofte tomter med skrående terreng. Vertica Natur passer perfekt til ditt uterom, slik at du kan utlikne nivåene, eller forme tomten, for maksimal utnyttelse av arealet.

ASAK + KOI

Dagny Thurmann-Moe er fargedesigner og leder for KOI fargestudio. Hun har stått på barrikadene for et mer fargerikt miljø i Norge i en årrekke, og er for mange kjent som «Farge-Dagny» fra TV2, Aftenposten og en lang rekke andre medier. Asak Miljøstein synes det er kjempespennende å samarbeide med Dagny og KOI fargestudio, og vi har gledet oss lenge til å kunne vise frem de nye fargene.

ASAK + KOI presenterer fire nye farger til belegningsstein

På oppdrag fra Asak Miljøstein har Dagny Thurmann-Moe og teamet hennes i KOI Fargestudio utarbeidet en fargepalett til utvalgte belegningsstein og gangbaneheller.

Trøffel // Rød Terrakotta // Blek Terrakotta // Sand

– Kolleksjonen skal være fleksibel og fungere til både ny og gammel byggestil, ulike fasadefarger og passe til naturlig, utendørs lys. Den vil bestå av gode, rolige farger som står seg over tid og som egner seg til både større og mindre utemiljøer, sier Dagny Thurmann-Moe.

Disse fargene er utarbeidet til prosjektmarkedet, eller på areal over 500 kvm.
Les mer om fargene her.

Vi bruker informasjonskapsler til å analysere og forbedre våre tjenester.
Les mer her om hvordan vi bruker og beskytter informasjonen din.