Til toppen
Tilbake

Best vei til ren uteplass.

Endelig er dagene lyse og lange - nå står vårrengjøringen for tur. Bruker du Asak Garden i ditt uterom, vil den gjøre jobben for deg.

Best vei til ren uteplass.

Våren er en herlig tid, men skrubbing for å fjerne alger og mose fra innkjørsel og platting er ikke veldig morsomt. Derfor har vi utvidet sortimentet med en impregnering som gjør jobben for deg! 

Asak Garden en impregnering med fotokatalytiske egenskaper som aktivt bryter ned organisk materiale og dermed holder overflaten ren. På våren kan man ofte se at det ligger et lite lag med grønske eller alger på betongen, men denne vil da sakte, men sikkert forsvinne, da Asak Garden ved hjelp av sollys bryter ned det organiske materialet som mose, alger og lignende. Dette gjør det lettere for deg å holde dekket rent. 

Impregneringen kan benyttes på nye ubehandlede betongprodukter som heller, stein og mur. Den kan også brukes på eldre betongoverflater som er grundig rengjort i forkant. Den kan derimot ikke benyttes på tidligere impregnerte overflater hvor man har påført oljebaserte produkter.

FØR  ETTER (3)

Hvordan påføre; Asak Garden er en transparent væske som påføres med en sprøyte. Det mest praktiske på større områder er en elektrisk sprøyte, benytt gjerne en dyse som ikke spruter for vidt slik at  for mye væske går til spille (blåser vekk). Trykk: 4 – 6 bar. Dekket skal være tørt eller fuktig. Ikke vått.

Vi bruker informasjonskapsler til å analysere og forbedre våre tjenester.
Les mer her om hvordan vi bruker og beskytter informasjonen din.