Til toppen
Tilbake

Del opp hagen i soner

Har du en åpen stor hage, eller kanskje bare en liten flate? Uansett størrelse kan du dele opp uterommet i flere soner.

Del opp hagen i soner

Ikke tenk store begivenheter når du planlegger uterommet ditt. Husk at de kommer sjeldent, men selv bruker du hagen flere ganger i året, hvert eneste år. Lag heller flere små interessante rom.

Hagen din blir mer spennende med flere mindre rom til ulik bruk. Er hagen din liten, kan det å dele inn i soner få hagen til å virke større, enn det den faktisk er. Det er et effektivt virkemiddel for å gjøre uteplassen til et lunt og trivelig oppholdssted, og vil gi en følelse av å ha flere rom å bevege seg i.

Utekjøkken

Matlaging er en stor del av kosen om sommeren og et praktisk utekjøkken gjør grillsesongen enda enklere. Kanskje du til og med ønsker deg en pizzaovn, slik at du kan invitere familie og venner på italiensk helaften ute?

Utepeis

En utepeis gir mye varme og forlenger utekosen året rundt. Nyt sene sommerkvelder i hagen, eller inviter til hygge og varme foran utepeisen om vinteren. Her kan du se hvordan du kan lage en utepeis hjemme hos deg.

Svømmebasseng

Lag et svømmebasseng og dra til Syden i din egen hage. På de ekstra varme dagene, hva er bedre enn å ta et avkjølende bad i bassenget? Flere og flere anlegger svømmebasseng i hagene sine, og utnytter på den måten hjemmesommer på best mulig vis. Asak sine Kolleksjonsheller passer perfekt som en ramme rundt svømmebassenget eller badestampen.

Kosekroken

Kosekroken er en perfekt hvilesone. Her kan du lene deg tilbake og lese en god bok, ta med deg morgenkaffen ut, eller inviter venner til utendørs hygge. Gi deg selv mulighet til å nyte både ro og fred, eller en hyggelig samtale. Bruk tomtegrensen til å skjerme uteplassen med levegg av mur og skap en lun kosekrok uten innsyn.

Del opp hagen din etter dine behov og bruksområder. Det er også lurt å tenke soner både til godt vær og dårlig vær. Med Asak sine produkter kan du dele inn uterommet ditt og få en varig og vedlikeholdsvennlig hage som tåler norske forhold.

Vi bruker informasjonskapsler til å analysere og forbedre våre tjenester.
Les mer her om hvordan vi bruker og beskytter informasjonen din.