Til toppen
Tilbake

Festfin terrasse til 17. mai

Her får du tipsene du trenger for å gjøre klart ditt uterom til utesesongen. 

Festfin terrasse til 17. mai

Når våren er her og mai kommer med fest- og fridager på løpende bånd, vil vi alle ha et rent og pent uterom, slik at vi kan nyte soldagene. Her får du tipsene du trenger til å gjøre klar din terrasse eller inngangsparti til utendørsdager med familie og venner ved små og store anledninger.

Asak Miljøstein har kommet med fire ulike produkter som skal hjelpe deg med å beskytte og vedlikeholde uterommet ditt. Vedlikeholdsserien er til bruk på betongprodukter, som for eksempel belegningsstein, mur og heller. Ved å behandle produktet beskytter man overflaten og gjør dekket enklere å rengjøre.

Betong er et materiale som endrer seg naturlig over tid gjennom kalkutfelling og ytre påvirkning. Produkter som brukes utendørs blir direkte utsatt for påkjenninger som sol, regn, vind, forurensing og organiske overflateorganismer. Det er disse faktorene som påvirker overflaten.

Har du lagt belegningsstein på gårdsplassen din eller som terrasse, hvor deler av dekke ligger i et skyggefullt område? Her kan belegningssteinen være ekstra utsatt for alge- og mosedannelse. Til å hjelpe deg med rengjøringen bør du bruke Asak Grønske- og Algefjerner som effektivt fjerner dette, og du får et dekke så godt som nytt.

For å beskytte dekke ditt kan du bruke vår Asak Garden. Dette er en impregnering som er perfekt både til ny eller godt rengjort belegningsstein og mur. Impregneringen gir deg en aktiv overflate når den utsettes for UV-lys, og bryter ned organisk materiale, slik at overflaten holdes ren. Da blir jobben mye enklere neste gang du skal gjøre klar gårdsplass og terrasse for bruk.

Kalk finnes naturlig i betong og kan gi et hvitt slør på overflaten. Dersom kalkutfellingen oppleves skjemmende kan det fjernes med Asak Kalkfjerner, men normalt går det bort etter noe tid. Ved bruk løses kalken opp, slik at den kan skylles bort, uten at steinen tar skade. Asak Kalkfjerner er beregnet for milde tilfeller av kalkutfelling.

Har du lagt heller på terrassen din eller til gangsti i hagen? Asak Coating er beregnet for etterbehandling av tidligere coatede heller i Asak sin Hellekolleksjon. Asak Coating tetter porene og forsegler overflaten, samtidig som den gir en fargeforsterkende effekt. Asak Coating skal gjøre det enkelt for deg å holde hellene rene og flotte å se på.

Da er du klart for vår, sommer og utendørshygge.

Husk å lese bruksanvisning på flaskene før bruk – god rengjøring og god utesesong!

Vi bruker informasjonskapsler til å analysere og forbedre våre tjenester.
Les mer her om hvordan vi bruker og beskytter informasjonen din.