Til toppen

Hageheller

– Heller er det aller beste valget for uteplassen, enten det er på bakken eller for balkong og terrasse. De er enkle å legge og når du først har gjort jobben kan du bruke tiden din på å nyte, sier Tone. Hun er interiørstylist og kjenner trendene bedre enn de fleste. 

Hageheller

Hvilken stil passer best hos deg?

Skandinavisk. Det lyse og lette uttrykket som forbindes med Skandinavia står sterkt i trendbildet. Lyse farger, enkle linjer, naturlige materialer og fokus på funksjonalitet. Hellene: Kritt AC er en lys grå helle med lett struktur i overflaten som gir et rent og stramt uttrykk men likevel er godt å gå på. Passer perfekt til moderne arkitektur og minimalistiske hager.

B17R9297.web

B17R9268.web

Naturlig. Den beste arkitekten er naturen og vi omgir oss både med farger og materialer fra norsk natur. Hellene: Vulkan AC har en dyp grå farge som minner om granitt og norsk svaberg. Den vil se ren og delikat ut når gresset er grønt om sommeren, mens den vil være varm mot høstfargene. Overflaten er lett strukturert og uttrykket tidløst og harmonisk, og passer godt i klassiske hager og de fleste arkitektoniske stilarter.

B17R9493.web

Tidløs. Klassiske miljø preges av elegante linjer, varige materialer og godt avstemt fargebruk, som i dag både kan være mørkt eller lyst. Hellene: Polar AC er stram og leken på samme tid med sin polerte overflate og spillet mellom hvit bunn og biter av sort naturstein. Terrazzo er en trend som er kommet for å bli, denne flisen er en god allrounder som kler de fleste stiler og vil være et godt valg til større terrasser og uteplasser.

B17R9447.web

B17R9430.web

Eksklusiv. Mørke miljø er i tiden, enten du vil skape lune, intime soner eller skape kontraster og spenning. Hellene: Lava AC er antrasittfarget og den mørkeste hellen i sortimentet. Den myke strukturen i overflaten tilfører noe eksklusivt og passer til de fleste byggestiler. Et suverent valg om du vil skape små oaser i hagen.

B17R9556.web

B17R9360.web

EksentriskMyk og hard på samme tid. Helle Rå er råtøff på en myk måte. Overflaten har et terrazzo mønster med innslag av ulike naturfarger som glir naturlig inn i norsk natur. Helle Rå er allrounder som tåler hard medfart og svært velegnet til som gangsti eller tråkkhelle.

B17R9610.web

B17R9614.web

Vi bruker informasjonskapsler til å analysere og forbedre våre tjenester.
Les mer her om hvordan vi bruker og beskytter informasjonen din.