Til toppen
Tilbake

Skap et allsidig uterom

Du trenger ikke gå lenger enn ut ytterdøren din, før du har ditt eget treningsstudio eller et flott festlokale. Uterommet kan du bruke til både, trening, fest og kos.

Skap et allsidig uterom

Det siste året har lært oss å sette pris de nære tingene. Når det meste rundt oss har stengt, har vi oppdaget det glemte potensiale vi har hjemme hos oss selv i vår egen hage.

Tenk på alt som er best utendørs!

Hva med å invitere venner på uteyoga? Eller kanskje bordtennisturnering?

Ta med deg treningsmatte og høyttalere ut, vær kreativ og kjør treningsøkten i hagen. Inviter til en skikkelig god sirkeltreningsøkt på terrassen og legg spensttreningen til trappa.

Kolleksjonsheller passer perfekt til terrasse og skaper et godt utgangspunkt for et allsidig bruk.

Hvorfor ikke samle familien til grillmat. Kanskje du til og med har dyrket noen av grønnsakene eller urtene som blir servert? Ta med dere tepper og puter ut på terrassen og inviter til utekino.

Hagen er et flott sted å invitere venner på fest eller middagsselskap. Dekk på bordet og invitere til hygge, latter og lek, med en herlig atmosfære du kun får utendørs.

Det er ingenting som slår å ta med seg morgenkaffen ut. Eller en avslappet kveld ute på terrassen med noe godt i glasset.

Nyt de fine dagene og trekk ut i hagen for å lese en god bok. Finn din yndlingsplass, hvor du virkelig kan slappe av.

Du trenger ikke stor plass for å skape en allsidig hage. En terrasse er nok til å lage et flott uterom du kan bruke til akkurat hva du vil.

Hanne i trapp
Andrea på matte
trapp og kaffe
arena og elvstein
bok på helle
arena trapp
Vi bruker informasjonskapsler til å analysere og forbedre våre tjenester.
Les mer her om hvordan vi bruker og beskytter informasjonen din.