Til toppen
Tilbake

Småprosjektene du rekker nå i høst

Ønsker du deg en portstolpe, eller kanskje et utekjøkken? Det er mange småprosjekter som er enklere og raskere å få på plass, enn du skulle tro. 

Småprosjektene du rekker nå i høst

Har du brukt mye tid i hagen denne sommeren og oppdaget at det var noe du manglet? Fortvil ikke, det er fremdeles tid til å få på plass småprosjekter til hagen din. Gjør du jobben nå, står det klart til bruk når våren kommer.

1. Portstolpe

Portstolper bidrar til det estetiske på gårdsplassen din, i tillegg til å effektivt markere inngangen til gårdsplassen. Både Modul Mur og Herregård Mur passer ypperlig til å lage portstolper.

2. Bed eller benk

Blomsterbed og faste benker er både dekorative og kan brukes til inndeling av uterommet ditt. Vi har til og med flere tegninger hvor benk og bed er kombinert med vår Herregård Mur. Modul Mur passer også ypperlig til å lage stramme og fine benker i hagen din.

3. Trapp

Ulike nivåer skaper gode rom. Trapp kan ta deg mellom de ulike nivåene og binder hele uterommet ditt sammen – med våre Trappeelement er det kjempe enkelt å bygge trapp! Både Herregård Mur og Modul Mur er også praktiske og flotte produkter å bruke til trapp.

B17R1328

4. Postkasse/søppelkassestativ

En gårdsplass skal være praktisk samtidig som den danner en viktig velkomst for de som bor i huset og de som kommer på besøk. Lag gode løsninger til både postkassestativ og søppelkassestativ med vår Herregård Mur.

5. Tråkkheller/gangsti

Har du ulike soner i hagen du ønsker å knytte sammen, eller hadde det vært pent med en gangsti langs huset som tok deg fra gårdsplassen og ut til hagen? Vår Hellekolleksjon er perfekte til gangsti, med flotte overflater og flere ulike uttrykk, slik at du kan velge det som passer hos deg.

6. Utekjøkken

Et praktisk og flott utekjøkken er et supert utgangspunkt for å invitere venner over til middag. Da kan du underholde gjestene, mens både du og de koser seg ute i hagen. Bygg deg enkelt og raskt et flott utekjøkken med vår Modul Mur eller Herregård Mur.

Bohem - Detalj Kjokken_V01.web

 

Utekjøkken_resize11

7. Understell til bord

Kanskje du har noen steiner til overs etter et tidligere prosjekt, eller bare har lyst på et nytt diy prosjekt i helgen. Da kan du lage deg et nytt understell til bordet, eller en stor ny blomsterpotte. 

 

Kumring_resize08

8. Fundament til pizzaovnen

Det er enkelt å lage fundament til pizzaovn ved hjelp av Herregård Mur eller Herregård Kantstein. Disse har en form som gjør de svært anvendelige! Her viser vi, steg for steg, hvordan du kan bygge ditt eget fundament til din pizzaovn.

Pizzaovn_resize10

Vi bruker informasjonskapsler til å analysere og forbedre våre tjenester.
Les mer her om hvordan vi bruker og beskytter informasjonen din.