Til toppen
Tilbake

Tone Kroken - fem ulike stiler

Heller er det aller beste valget for uteplassen, enten det er på bakken eller for balkong og terrasse. De er enkle å legge og når du først har gjort jobben, kan du bare nyte livet utendørs.

Tone Kroken - fem ulike stiler

Hva er poenget med en god sommer, om vi ikke har tid til å nyte den?

– Vi vil slappe av og kose oss når vi er ute, forteller Tone Kroken. Vår største luksus er tid, derfor ser vi at stadig flere velger produkter med kvalitet som varer og som krever lite vedlikehold.

Hun er interiørstylist og kjenner trendene bedre enn de fleste. De siste årene er fokus snudd fra hagearbeid til uteliv, der utekjøkken, utepeis og store sofagrupper får mesteparten av oppmerksomheten, selv om kjøkkenhage og blomster fortsatt er en del av pakken, spesielt nå som mye av tiden brukes hjemme i egne hager.

– Heller er det aller beste valget for uteplassen, enten det er på bakken eller for balkong og terrasse. De er enkle å legge, så godt som alle hellene er tilnærmet vedlikeholdsfrie, og når du først har gjort jobben, kan du bruke tiden din på å nyte, forteller Tone Kroken. Jeg liker hellene fra Asak så godt, fordi det er et norsk produkt med fargenyanser og en materialitet som glir sømløst inn i norske hager. 

Hellesortimentet fra Asak gir stor valgfrihet, slik at du kan finne en stil og et uttrykk som kler både huset og hagen din.

Hvilket uttrykk passer best hos deg?

Skandinavisk. Det lyse og lette uttrykket som forbindes med Skandinavia står sterkt i trendbildet. Lyse farger, enkle linjer, naturlige materialer og fokus på funksjonalitet. Hellene: Kritt AC er en lys grå helle med lett struktur i overflaten som gir et rent og stramt uttrykk, men likevel er godt å gå på. Passer perfekt til moderne arkitektur og minimalistiske hager.

B17R9297.web

B17R9268.web

Tidløs. Den beste arkitekten er naturen og vi omgir oss både med farger og materialer fra norsk natur. Hellene: Vulkan AC har en dyp grå farge som minner om granitt og norsk svaberg. Den vil se ren og delikat ut når gresset er grønt om sommeren, mens den vil være varm mot høstfargene. Overflaten er lett strukturert og uttrykket tidløst og harmonisk, og passer godt i klassiske hager og de fleste arkitektoniske stilarter.

Terrazzo. Klassiske miljø preges av elegante linjer, varige materialer og godt avstemt fargebruk, som i dag både kan være mørkt eller lyst. Hellene: Polar er stram og leken på samme tid med sin polerte overflate og spillet mellom hvit bunn og biter av sort naturstein. Terrazzo er en trend som er kommet for å bli, hellene er en god allrounder som kler de fleste stiler og vil være et godt valg til større terrasser og uteplasser. Polar utfases og vil gå ut av sortimentet i løpet av 2023.

Naturlig. Helle Nougat har en varm brunfarge beregnet for hage og terrasse. Nougat har en matt overflate og et naturlig, elegant uttrykk som skaper lun hygge på terrassen. Fargen står godt til grå og hvite fasader, men også til en rekke andre farger. Dette er med andre ord en enkel farge å jobbe inn i fargepaletten til ditt hus. Fargen på Helle Nougat er utviklet i samarbeidet Asak + KOI Fargestudio.

Eksklusiv. Mørke miljø er i tiden, enten du vil skape lune, intime soner eller skape kontraster og spenning. Hellene: Lava AC er antrasittfarget og den mørkeste hellen i sortimentet. Den myke strukturen i overflaten tilfører noe eksklusivt og passer til de fleste byggestiler. Et suverent valg om du vil skape små oaser i hagen.

B17R9556.web

Seks fakta om Asak Kolleksjonsheller

  • Lokalprodusert. Hellene produseres i Norge av norske råvarer, slik at du får et kortreist og bærekraftig produkt.
  • Laget for norske forhold. Asak heller er frostbestandige og tåler all slags norsk vær.
  • Spesialutviklet for terrasser og balkonger. Asak kolleksjonsheller er 4 cm tykke og veier relativt lite, dette gjør dem like velegnet for takterrasser og balkonger som andre uteplasser på bakkeplan.
  • Krever lite vedlikehold. De fleste kolleksjonshellene er satt inn med AC (Asak Coating) som hindrer vanninntrenging og forsegler overflaten, slik at de er motstandsdyktige mot skitt og sopp, samt at det gjør dem enkle å rengjøre. Du trenger kun å børste eller vaske dem om våren og etterbehandle i ny og ne.
  • Variasjonsmuligheter. Ulike formater gir mulighet for mønster. Lava, Vulkan og Kritt leveres i fire størrelser: 60 x 60 cm, 60 x 40 cm, 40 x 40 cm og 40 x 20 cm. Disse kan kombineres i mange fine og særpregede mønster.
  • Hellene er beregnet for gangtrafikk. Til bruk som dekke til uteplassen, i vinterhagen eller drivhuset, til stier i hagen eller inngangspartiet.
Vi bruker informasjonskapsler til å analysere og forbedre våre tjenester.
Les mer her om hvordan vi bruker og beskytter informasjonen din.