Til toppen
Tilbake

Vi ønsker farger velkommen til uterommet

Bruk varme og lune farger som passer både omgivelsene og alle fasadefarger – da blir uterommet ditt skikkelig lunt og hyggelig!

Vi ønsker farger velkommen til uterommet

Med våren kommer farger på trær, busker og blomster. Hva med å legge farger i varme, lekre toner også på bakken? Dette gir deg et lunt og varmt uterom, hvor du kan nyte både morgenstunder, varme ettermiddager og sene sommerkvelder.

Farger blir vi glad av.

Vi bruker mer og mer farger, og det er ikke rart, vi blir glade av å omgi oss farger. Farger skaper trivsel, energi, særpreg og farger gir motivasjon.

Med dette i tankene utviklet vi i samarbeid med KOI-Fargestudio flere nye farger til vårt produktsortiment.

Fargen Nougat er blitt en del av vår moderne Hellekolleksjon, hvor alle de ulike hellene har en lekker overflatefinish. Nougat får du i formatene 40x40x4cm og 60x60x4cm – kolleksjonshellene passer perfekt på terrasser, både på bakkeplan og
på tak.

I tillegg fikk vår publikumsfavoritt Vertica Mur den nye fargen Natur – dette er en flott mur med bruddflate - Vertica Natur vil blande seg inn og passe perfekt med omgivelsene rundt.

Bruk produkter med varme jordfarger, dette gir en behagelig og avslappende atmosfære i uterommet ditt, og en glede å oppholde seg i.

Tenk å ta med kaffekoppen eller favoritt boken ut i denne flotte hagen – her er du omgitt av brunlige toner, som gir en herlig sommerstemning på terrassen. I denne hagen er det brukt Herregård brunmix, både belegningsstein og kantstein.

Trenger du inspirasjon til å utforme ditt uterom?
Sjekk ut vårt samarbeid med Aina Sollie Steen, hvor hun har tatt med "innerommet" ut, og med utgangspunkt i én hage har tegnet tre ulike stiler, slik at du kan finne din favoritt og lage din drømmehage. De tre ulike stilene finner du her:

Naturlig Bohem // Kontinental Rustikk // Klassisk Eleganse

Vi bruker informasjonskapsler til å analysere og forbedre våre tjenester.
Les mer her om hvordan vi bruker og beskytter informasjonen din.