Til toppen

Innovasjon fra in-lite utebelysing

Nå lanserer in-lite en revolusjonerende nyhet. Den nye transformatoren SMART-HUB 150 gjør det mulig å styre lyset i hagen via en APP på telefonen

NYHET 2020

Med In-lite utebelysning kan du skape en magisk stemning i hagen din. Ingen hagebelysning kan måle seg med in-lite i kvalitet og funksjonalitet. 

Systemet er så enkelt og gjennomtenkt at du enkelt kan lage din egen lysplan og installere alt helt alene! Sortimentet av lamper er stort og gjennomtenkt slik at du alltid finner en lampe som passer perfekt til det du ønsker å belyse. 

SMART-HUB 150 er er stor innovasjon innen utebelysning / hagebelysning! Smart HUB-150 er en digital transformator som er tilknyttet en APP som gjør det mulig å styre lyset i hagen fra telefonen. Nå kan du med andre ord sitte inne i huset eller i leiligheten og velge hvilke deler av hagen som skal være belyst. Transformatoren har kapasitet til svært mange lamper så du virkelig kan lage en fantastisk stemning i ditt uterom. Siden transformatoren har 3 kabel-innganger og hver inngang kan styres separat kan du lage tre ulike lyssoner i hagen - f.eks. hekk, sitteplass og gangsti. 

IN-LITE_APP_SMART-HUB-150_web

smart-hub_miljo.web

smart-hub (1)

Nye LUNA er en helt ny lampe for innfelling i stein og mur som er utformet slik at man ikke blir blendet. Den lyser i 45 graders vinkel og er perfekt i mur langs trappen eller innkjørselen. Den kan også felles inn i dekket på bakken for belysning opp på en hekk slik som på bildet under. 

luna3.web