Til toppen

Linjedrenering

Når vannet kommer i store mengder klarer det ikke å forsvinne ved naturlig infiltrasjon. Vannet må ledes fra overflaten og til riktig dimensjonert rørsystem.

Linjedrenering

ACO Linjedrenering

ACO Drain har teknologi og løsninger som gjør det mulig å gi naturens eget vannkretsløp en hjelpende hånd. Det skjer ved å lede overvannet dit hvor det gjør nytte i stedet for skade. Systemet er modulbasert og kan nøyaktig tilpasses hvert enkelt behov.

Linjeavløp er dagens måte å ta vare på det ekstreme klimaet og alt regnet det medfører. Det finnes vannrenner fra det lille huset til store områder med store belastninger, som flyplasser og havner.

Med riktig valg av renne så har hus og annen bebyggelse store muligheter til å klare seg fra skaden og flommen forårsaket av høy vannstand.

ACO kan tilby renner i ulike materialer som polymerbetong, polypropylen og rustfritt stål. Med riktig montering og riktig type rister kan vi håndtere belastningskrav fra A15-F900. Vi kan tilby rister i støpejern, galvanisert stål, rustfritt stål og kompositt.

ACO er verdens ledende innen bakkedreneringssystem og tilbyr renner og rister med en rekke fordeler for både estetisk appell og hydraulisk kapasitet som enkel installasjon og vedlikehold.

Andre mulige dreneringsløsninger

Rennehelle
Der hvor man ønsker et åpent overvannsystem er renneheller et naturlig valg. Renneheller leder vannet over fortau og torg. Den avrundede formen letter fremkommeligheten for rullestolbrukere og barnevogner.

Gressarmering
Gressarmering har mange bruksområder, f.eks. parkeringsplasser der man ønsker et grønt, kjørbart dekke eller i garasjeinnkjørsler. Gressarmering kan også benyttes som drenerende omrammingsstein rundt trær. Dreneringseffekten kan påvirkes gjennom bruk av forskjellig underlag og fylling i hulrommene.

VIKTIG å tenke over!

- Skal vannet gjenbrukes, inflitreres eller førest til avløpsanlegg?

- Er det behov for å rense vannet?

- Hvordan kan vannet lagres eller fordrøyes?

- Hvordan ledes vannet vekk?

- Hvordan samles vannet og hvordan fjernes det?

Vi bruker informasjonskapsler til å analysere og forbedre våre tjenester.
Les mer her om hvordan vi bruker og beskytter informasjonen din.