Til toppen

Gårdsrom på Vollebekk

På Vollebekk har OBOS bygget flere nye boliger. Felles for disse er deilige grønne gårdsrom til glede for alle som bor der! 

Gårdsrom på Vollebekk

Humla borettslag er utformet som et kvartal med bygg på fem til syv etasjer over bakken. Det er bygget takterrasser og taklandskap med beplantning på alle tak og felles uteområder til aktiviteter for beboere i alle aldre. Det er også lagt spesielt til rette med blomstereng for den sjeldne slåttehumla som er observert på Vollebekk og som har gitt borettslaget navn, skriver Veidekke.

Produkter levert: Asak Gangbaneheller med både slett og børstet overflate som i tillegg er overflatebehandlet med ClearNOx - som renser luften for farlig forurensing og samtidig holder overflaten ren. Borettslaget ligger nær Østre Aker vei som er svært trafikkert og hellene vil være med å rense denne luften i mange år fremover! 

Man har her kombinert heller med ulik overflatestruktur og to forskjellige nyanser av grått og laget en nedsenket linje i gangarealene som er dekorativ samtidig som den vil lede overvannet i riktig retning ved kraftige regnskyll.

Byggherre: OBOS Nye hjem

Utførende: Veidekke Entreprenør AS

Bilde 1
Bilde 2
bilde 3
bilde 4
bilde 5
bilde 6
bilde 7
Bilde 8
Bilde 9
Vi bruker informasjonskapsler til å analysere og forbedre våre tjenester.
Les mer her om hvordan vi bruker og beskytter informasjonen din.