Til toppen

Lørenskog stasjonsby

Lørenskog Stasjonsby er et område på cirka 200 dekar hvor Peab bygget rundt 1.500 boliger på oppdrag fra Selvaag Bolig. Prosjektet var ferdig i 2018 med flott uteområde med stein og mur fra Asak Miljøstein. 

Lørenskog stasjonsby

Navnet på dette prosjektet er Blinken og uteområdet er vakkert opparbeidet med flotte Asak murer, regnbed og grøntarealer. Her er det brukt Verti-Block støttemur både som stor mur langs bygget, men også i inngangen til parkeringskjeller og et enkelt skift med mur til å lage dekorative og praktiske nivåer i terrenget. Kombinasjonen med Vertica muren er virkelig fin og gir en fin kontrast. Vertica er mørkere og har et mykere uttrykk enn den lyse grå og grove Verti-Block muren. Begge murene gjør det enkelt å lage buede murer. 

Byggherre: Selvaag Bolig

Totalentreprenør: Peab

Landskapsarkitekt: Asplan Viak

Utførende: Steen og Lund/ Isachsen

Produkter: Verti-Block støttemur, store heller, Vertica støttemur og gressarmeringsstein - Alt fra Asak Miljøstein

bilde 1
Bilde 2
Bilde 3
Bilde 4
Bilde 5
Bilde 6
bilde7
Bilde 8
Bilde 9