Til toppen

Torg og plasser

Det visuelle uttrykket, kombinert med slitestyrke, er de viktigste argumentene for valg av heller og belegningsstein, men økonomiske fordeler og miljøfortrinn blir stadig mer fremtredende. 

Torg og plasser

Torg og plasser

Utemiljøprodukter i betong har mange fordeler. Styrke og lang levetid er velkjente egenskaper, men nye, moderne produksjonsmuligheter og ny forskning gir oss rom for produktutvikling. 

ASAK Gangbaneheller er utviklet med tanke på individuell variasjon. Syv ulike formater fra15x15 cm til 90x60 cm gir unike muligheter og gjør de enkle å bruke i kronglete byrom. Til større prosjekter kan ASAK Gangbaneheller  produseres i farger. I samarbeid med arkitekten finner vi frem til den fargen som er optimalt tilpasset det enkelte prosjekt. Gangbaneheller fås også med børstet overflate. Det gir liv til dekket, samtidig som man oppnår en anti-skli effekt. Fra og med februar 2017 leveres alle Asak Gangbaneheller med ClearNOx som standard. Med ClearNOx får hellene en aktiv overflate som bryter ned farlig NOx i luften. Effekten forbrukes ikke, men varer i dekkets levetid. Kun 50m2 med ClearNOx Gangbaneheller fjerner forurensingen fra én bil! 

Mange er usikre i forhold til kostnadsbildet. I realiteten er anskaffelse og legging av dekke med belegningsstein rimeligere enn et plasstøpt betongdekke. Belegningsstein konkurrerer også prismessig med asfalt. Men et viktig argument er miljøfordelen med ClearNOx og at prouktene produseres lokalt slik at man unngår lang transport, gjerne fra utlandet. I tillegg er levetiden til et dekke med belegningsstein, eller heller, lang og vedlikeholdskostnadene lave – noe som gir en meget god total-økonomi.

HISM_Snohetta_Tiles_Red_umbrellas_01

Fordeler!

  • Lang levetid
  • Styrke og stabilitet
  • Behandlet med ClearNOx som bryter ned farlig NOx-forurensning
  • God estetikk med ulike formater og farger
  • Fleksibilitet ved at det kan tas opp og legges på nytt
  • Økonomisk gunstig
Vi bruker informasjonskapsler til å analysere og forbedre våre tjenester.
Les mer her om hvordan vi bruker og beskytter informasjonen din.