Til toppen
Tilbake

ASAK Hellekolleksjon (AC) 2018

Asak Miljøstein har utviklet et eget hellekonsept som er overflatebehandlet med en impregnering som gjør at de krever lite vedlikehold.

ASAK Hellekolleksjon (AC) 2018

Felles for disse er lav vekt kombinert med styrke, og en lekker finish i overflaten som gjør de svært velegnet til alle typer gangarealer - som vår tids terrasser, både på bakkeplan og takterrasser, gangstier, vinterhager og inngangspartier - samt for bruksarealer i hagen. 

AC

NYHET!
Heller som er AC-merket har fått en Asak Coating. AC hindrer vanninntrenging og forsegler overflaten, slik at dekket er motstandsdyktig for smuss og urenheter. Ingen etterbehandling. 

Format
Hellene leveres i mange formater. Kombinasjonsmulighetene av ulike størrelser og ulike typer heller er nærmest uendelige. Formatene som finnes: 40x40, 40x20, 60x40 og 60x60. Ulike formater gir mulighet for spennende mønster. For mønsterberegning klikk deg videre inn i hellene. 

ASAK_heller_2018

Valg mulighetene er mange og kombinasjonene av overflater, farger og formater kan gi uterommet ditt en helt egen personlighet. 

Fargene er tilpasset norsk natur og byggestil. Velg din favoritt!

HELLE POLAR AC
I Polar AC kommer det arkitske frem. Den lyse fine overflaten gir et elegant dekke som passer godt inn i moderne arkitetkur og i kombinasjon med andre mørke gråtoner. 
Formater (cm): 40x40x4

HELLE KRITT AC
Kritt AC er en lys helle med en lett strukturert overflate. Den lyse fargen og det rene uttrykket gir et dekke med særpreg. Det gir en god kontrast til norsk natur og passer godt til hus med klassisk eller minimalistisk stil.
Formater (cm): 40x40x4, 40x20x4, 60x40x4

HELLE VULKAN AC
VULKAN AC har en lett struktur i overflaten og en mellomgrå farge som passer inn over alt. Den har et tidløst og harmonisk preg og er velegnet på alle typer terrasser, inngangspartier og gangarealer.
Formater (cm): 40x40x4, 40x20x4, 60x40x4

HELLE LAVA AC
Stilren helle med lett struktur i overflaten. Den vakre mørke grå fargen passer godt inn i norsk natur og arkitektur. 
Formater (cm): 40x40x4, 40x20x4, 60x40x4

  
PavePad
Vi har agenturet på PavePad
PavePad er et nytt system for helleklosser som gjør det svært enkelt å foreta presis nivåutligning ved legging av heller på f.eks. tak eller terrasser. Systemet sikrer god drenering (5mm), det er kostnadsbesparende i bruk og gjør det svært enkelt å komme til underlaget ved sjekk av membran og sluk.

Drensmatte
Drensmatte er en drenerende matte som er beregnet som underlag til heller og belegningsstein direkte på stive underlag.
Det finnes to typer drensmatter, en med fiberduk på oversiden og en med fiberduk på begge sider.
Om drensmatten skal ligge på en membran, bør du bruke drensmatte med fiberduk på begge sider, slik at membranen ikke skades. Legg steinen/hellen direkte på matten og bruk kun fugesand.

Historikk
Asak Miljøstein har lang erfaring med helleproduksjon i Norge. Vår fagkunnskap og håndverkstradisjon strekker seg tilbake til 1916 og med produksjon av heller fra midten av 60-tallet. 

Se hvor du kan få tak i disse hellene i nærheten av deg:
SE FORHANDLEROVERSIKTEN / FINN ANLEGGSGARTNER

Vi bruker informasjonskapsler til å analysere og forbedre våre tjenester.
Les mer her om hvordan vi bruker og beskytter informasjonen din.