Til toppen

Asak Miljøstein søker salgssjef Norge

Asak Miljøstein AS er Norges ledende leverandør av betongprodukter til hage og uterom og har kjente merkevarer innen belegningsstein, støttemur, heller og tilbehør. Asak Miljøstein er landsdekkende med 5 fabrikker fra Bodø i nord til Kristiansand i sør. Kundespekteret består av byggevareforhandlere, anleggsgartnere og beskrivende. Omsetningen i 2014 var kr. 230 millioner. Hovedkontoret er sentralt plassert på Skjetten rett utenfor Oslo. 

Asak Miljøstein søker salgssjef Norge

Arbeidsoppgaver
Salgssjef rapporter til adm.dir. og er en del av ledergruppen til Asak Miljøstein. Salgssjefen har resultatansvar for utarbeidelse og gjennomføring av det totale salgsbudsjettet, samt ansvaret for oppfølging og utvikling av salgsavdelingen som i dag består av 12 personer, lokalisert fem steder i Norge. Salgssjefen vil ha ansvar for egne avtaler mot proff og forhandler, samt delta i forhandlingene ved større avtaler og kjedeavtaler.

Kvalifikasjoner
Du kan gjerne ha formell utdannelse fra en høyskole, men det viktigste for oss er de resultater du har oppnådd i arbeidslivet. Du bør ha erfaring med å jobbe med kjeder, gjerne innen byggevare. Du bør også ha noen års erfaring og kan vise til gode resultater som salgsleder med personalansvar. Gode IT-kunnskaper er nødvendig. Arbeidsspråket er norsk, men det forventes grunnleggende kunnskaper i engelsk.

Egenskaper
Du er selvstendig, ambisiøs og brenner for å skape resultater. Vi setter store krav til samarbeids- og kommunikasjonsegenskaper, da du vil jobbe tett med både adm.dir., markedsansvarlig og distriktssjefer. Du må være en leder som stiller krav, men samtidig kan være en lagspiller som motiverer, hjelper og er en diskusjonspartner for distriktssjefene. Salgssjefen er Asak Miljøstein sitt ansikt utad. Det er derfor viktig at du har gode relasjonsbyggende egenskaper og framstår både profesjonelt og representativt overfor kunder og andre samarbeidspartnere.

Vi tilbyr
Varierte og krevende arbeidsoppgaver i et solid firma med et godt og uformelt arbeidsmiljø. Det må påregnes en del reising for oppfølging av forhandlerne og distriktssjefene. Konkurransedyktige betingelser.

Arbeidssted er hovedkontoret på Olavsgaard ved Skjetten, ca. 15 minutter med bil fra Oslo sentrum.

For spørsmål til stillingen, kontakt vår rekrutteringspartner Skarp AS ved Rolf Arne Berg på mobil 951 82 599, mail rolf@skarp.as  eller Johnny Ristan på mobil 900 10 583, mail johnny@skarp.as.

Søknad sendes may@skarp.as
Søknadsfrist: snarest

Skarp.as