Til toppen
Tilbake

Den enkle hagen

Ved NMBU på Ås har studentene på landskapsarkitekt og landskapsingeniørstudiet akkurat ferdigstilt Den enkle hagen 

Den enkle hagen

Hele 40 studenter fordelt i 9 grupper, deltok i konkurransen om å tegne forslag til DEN ENKLE HAGEN. Hagen skulle anlegges på skolens område og være til glede for studenter og lærere. Den 8. juni 2015 ble de ulike forslagene presentert og vinnerene kåret. Ved skolestart i august begynte førsteårsstudenetene på arbeidet. Det er nemlig det morsomme med dette prosjektet - at andreårsstudentene tegner, og førsteårsstudentene utfører. Slik får de som skal tegne, og prosjektere, fremtidens uterom et innblikk i det praktiske allerede før de er i gang med studiene! 

Selve arbeidet ble organisert av SOA (senteret for opplæring i anleggsgartnerfaget) med prosjektleder Ragna Berg. Asak Miljøstein deltok med  Helle Lava og Gangbanehelle Børstet til hagen og mandag den 24. august var vi tilstede med Lintho Maskin for å demonstrere maskinell legging av Gangbaneheller med vakuumløfter, et nyttig redskap når man skal løfte så tunge heller! Nå er arbeidet avsluttet og den 2. september var det åpning av hagen med hele skolen tilstede.  

Vi gratulerer studentene med strålende innsats og håper vi får se flere flotte anlegg fra disse talentene i årene som kommer. Se artikkel fra Byggeindustrien:

Dokument Sider fra p84_Bygg_1315

La deg inspirere - følg prosjektet fra start til slutt her: http://denenklehagen.no/

bilde 1
bilde 2
bilde 3
bilde 4
bilde 5
bilde 6
perPR1
perPR2
perPR3
Vi bruker informasjonskapsler til å analysere og forbedre våre tjenester.
Les mer her om hvordan vi bruker og beskytter informasjonen din.