Til toppen
Tilbake

Disse produktene ble brukt i Tid For Hjem - 2014

I kveldens episode av Tid for hjem, fikk Asak Miljøstein være med gladgjengen fra Bergen i deres hageprosjekt!

Disse produktene ble brukt i Tid For Hjem

Kjersti Bergsern fra Tid for hjem ønsket en enkel planløsning for hagen i kveldens episode. Hun ville at hage-nybegynnerne skal få det ganske lettstelt, men med muligheter for kreativ utfoldelse. Hovedgulvet ble derfor lagt med Helle Lava – fint å gå på og lett å holde rent. I tillegg ønsket hun å mure opp det opphøyde området med Herregård mur og bruke helle Lava på toppen. 

Helle Lava er en stilren helle med lett struktur i overflaten. Den vakre mørke grå fargen passer godt inn i norsk natur og arkitektur. Finnes i formater (cm): 40x40x4, 40x20x4, 60x40x4. Alle hellene er fabrikkimpregnert. Den lave vekta og liten krav til vedlikehold gjør at hellene er like velegnet til bruk på takterrasser som terrasser på bakkeplan. De har en grov, sterk betong i bunnsatsen og en fin betong av knust naturstein i overflaten. Hellene er forbeholdt gangtrafikk som gangstier, inngangspartier, terrasser og vinterhager.
Mur Herregård er svært fleksibel og dekorativ. Formatet 27x20x13,5cm er anvendelig og det rustikke uttrykket gjør den egnet som kantstein så vel som til å lage små murer, trapper, blomsterbed, utegrill osv. Den fås i fargene gråmix, brunmix og rødmix.
For å lyse opp plantene i beddene ble det benyttet Scope og Flux. Langs gulvet ble det felt inn vår nyeste utelys Hyve, samt Flux. Utebelysningen fra in-lite er det siste innen LED-teknologi, 12V og 230V. Systemet er svært enkel å montere og gir lun og god stemning som du kan nyte til de sene kvelder utendørs. Les mer om in-lite og monteringen her.
For å få hele produktoversikten, les mer på Tid for Hjem.

IMG_0864

Før

IMG_0924

Etter

IMG_0857

IMG_0925

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Vi bruker informasjonskapsler til å analysere og forbedre våre tjenester.
Les mer her om hvordan vi bruker og beskytter informasjonen din.