Til toppen
Tilbake

Lysende nyheter fra in-lite

PUCK - en lysende nyhet fra IN-LITE 2019! 

Benytt anledningen - besøk oss på hagemessen og få flere lyse ideer:) 

Lysende nyheter

Lamper som felles inn i stein, mur eller treverk skaper stemning på terrassen, i inngangspartiet eller viser vei innfelt i en støttemur, eller nedfelt i en gangsti. 

PUCK kan felles inn i hellene eller treverket på terrassen og lampen bygger 3cm over dekket. Den slipper lyset ut til siden rundt lampen og PUCK er derfor perfekt der hvor man ønsker en behagelig lyskilde som ikke blender. Foruten til bruk på terrassedekket er PUCK svært godt egnet innmeldt i sittebenk, på portstolpe og andre steder hvor man ønsker et diskré, men tydelig lys.

Utvendig diameter er 86mm og hulldiameter er 60mm. IP67.

puck-web

EVO GROUND er ny i Asak Miljøsteins standardsortiment for 2019. Den 30cm avlange lampen ble lansert i 2018 og den felles ned i dekket for å lede vei - i innkjørsel og langs gangstier. 

evo-ground-300-dark_web

foto-evo-lijnenspel

EVO GROUND inngår i en egen serie med lamper med samme design, beregnet for ulike formål:

EVO DARK er en frittstående LED utendørs lampe. Lamper skal være mer enn bare pene, om kvelden har de en avgjørende rolle i belysningsplanen. De skaper tydelige linjer og skygger. EVO DARK er et virkelig blikkfang. Lampen gir mye lys, men blender ikke. På den måten oppstår det ikke bare en fin effekt, men gangstien eller oppkjørselen belyses på en funksjonell måte. EVO DARK fås i to høyder: 606mm og 366mm (EVO DARK LOW). 

evo-dark_01-2

evo-dark_01-1

EVO DARK - høy og smal rager den 60cm over bakken. Lampen festes til bakken med eget jordspyd som følger med i pakken.

EVO HYDE er linjebelysning og kommer i to lengder; 180mm og 550mm. Med EVO HYDE 550 DARK kan du enkelt skape nye lyseffekter i hagen. Den indirekte linjebelysningen fra EVO HYDE brukes ved trappetrinn og på lave (sitte)murer. Det gir en spesiell og funksjonell lyseffekt. Avhengig av avstanden velger du den korte EVO HYDE 180 DARK eller den lange EVO HYDE 550 DARK. Du kan også plassere flere EVO HYDE lamper etter hverandre.

evo-hyde-550-dark_mini-scope.web

De utenpåliggende EVO HYDE lampene er fantastiske til bruk i trapp hvor de monteres for å belyse opptrinnene.

evo-hyde-550-dark_02

EVO DARK HYDE 550

fix-5

Lampene festes med brakett Fix 5

evo-hyde-550-dark_mini-scope-duo

MONTERING AV IN-LITE UTEBELYSNING

In-lite utebelysning bruker lavspenning (12 volt). Systemet er sikkert og svært enkelt å montere. Hver og en av oss kan utføre installeringen selv, uten bruk av fagfolk. 

Man trenger bare en transformator og en kabel. Transformatoren styrer belysningen, og ved hjelp av lyssensoren tennes belysningen automatisk når det blir mørkt. Kabelen legges rett på bakken der hvor man ønsker belysning og lampene monteres på kabelen akkurat der hvor du ønsker de plassert. Easy-Lock koblingen, som du trenger for å koble lampen til kabelen, følger med lampene. 

LES MER HER

Vi bruker informasjonskapsler til å analysere og forbedre våre tjenester.
Les mer her om hvordan vi bruker og beskytter informasjonen din.