Til toppen
Tilbake

Asak FLYT

Et nytt permeabelt system for overvannshåndtering.

Les mer på asakflyt.com 

NYHET! Asak FLYT - Nytt permeabelt system

Et stort problem i byer er overvann, som igjen leder til ødeleggelser på infrastruktur og bygninger. Disse stadig mer merkbare klimaendringene krever nye løsninger og produkter.

Det er et stort fokus på grønne tak og regnbed, men vi har også behov for faste overflater der vi ferdes som fotgjengere eller med bil. Her er det et stort potensiale for drenerende overflater. Permeable dekker er en viktig del av den blågrønne verktøykassen. For å hjelpe utbyggere med å unngå overvann og avrenning, har Asak Miljøstein sammen med Snøhetta utviklet det permeable utendørsdekket Asak FLYT.

Asak FLYT består av tre heller som gir ulike permeabilitet avhengig av hvordan man setter de sammen og kombinasjonene av disse. Det er mellomrommet mellom hellene som gjør systemet funksjonelt, kombinert med det drenerende underlaget. Ved å legge graderinger i dekket får man også et visuelt spennende utrykk som samtidig ivaretar funksjonaliteten. 

Med denne løsningen har vi skapt et system som gir arkitekter og entreprenører mulighet til å leke med det visuelle uttrykket og samtidig håndtere det økende problemet med overvann. 

For information in English go to asakflyt.com 
Vi bruker informasjonskapsler til å analysere og forbedre våre tjenester.
Les mer her om hvordan vi bruker og beskytter informasjonen din.