Til toppen
Tilbake

Personvernerklæring

Denne erklæringen gjelder publikum og ASAK sine kunder sin bruk av asak.no og asakonline.no.

For alle besøkende - også anonyme.

På asak.no er det sporing av trafikk ved hjelp av Google Analytics. Vi kobler ikke informasjon fra denne sporingen til tredjeparts-systemer, og sporingskapslene kan ikke brukes til å identifisere deg. Vi viser til hva Google sier om vår måte å benytte Analytics på:

I Google Analytics brukes det hovedsakelig informasjonskapsler fra førstetilbyder i rapporteringen av brukerinteraksjoner på nettsteder for kunder som bruker Google Analytics. Brukerne kan deaktivere informasjonskapsler eller slette hver enkelt informasjonskapsel. Finn ut mer

I tillegg støtter Google Analytics et valgfritt tillegg for nettlesere som fører til at måling via Google Analytics deaktiveres på alle nettstedene brukeren besøker, når tillegget er aktivert. Merk at bare Google Analytics-måling deaktiveres med dette tillegget.

Vi har for øyeblikket ingen Facebook-elementer eller andre tillegg fra sosiale medier på asak.no og asakonline.no, dette betyr at disse mediene ikke kan spore din bruk av asak.no eller asakonline.no via nettleseren. Om vi skulle velge å innføre slike elementer vil du som besøkende få mulighet til å velge bort sporingen.

Merk at programvare (Apper) du har installert på maskinen/enheten du bruker kan spore din bruk uavhengig av våre innstillinger.

Informasjon vi samler inn om deg som kunde

Kunder av ASAK kan bestille varer på asakonline.no. Kun bedrifter kan handle på asakonline.no. Bedriften velger selv hvilke kontaktpersoner som skal gis innlogging til asakonline. For å identifisere hvem hos kunden som bestiller, samt gjøre det mulig å logge inn, så tar vi vare på følgene informasjon om bestiller - på asakonline.no og internt i vårt ERP-system:

  • Fullt navn
  • Epost
  • Telefon
  • Bedrift-tilhørighet
  • Passord - dette lagres kryptert, det er ikke mulig å lese det.

Informasjon om bestiller eller om hva som bestilles deles ikke med noen andre enn bedriften som bestiller representerer.

Hvordan informasjonen er beskyttet.

Nettsidene til ASAK drives under sikre forhold hos Basefarm AS. Vi har avtaler med våre databehandlere og har rutiner for å sikre at vi vet hvilke personer hos oss som har adgang til personopplysninger. Vårt personale sin innlogging er beskyttet med passord og all innlogging er kryptert.

Det er viktig at du som som har fått innlogging som kunde bruker et personlig og hemmelig passord.

Hvis du har spørsmål

Kontakt oss på epost eller telefon om du har spørsmål eller ønsker å fjernes fra våre registre. Merk at regnskapslovgivning pålegger oss å lagre informasjon om transaksjoner i 5 år. Gjeldende kontaktinformasjon finner du på våre nettsider.

11. juni 2018, ASAK Miljøstein AS.

Vi bruker informasjonskapsler til å analysere og forbedre våre tjenester.
Les mer her om hvordan vi bruker og beskytter informasjonen din.