Til toppen
Tilbake

Hagedesign

Synes du det er vanskelig å se hvilke muligheter og løsninger som passer hjemme i din egen hage? Du er ikke alene, det er nemlig ikke så lett å vite hvor man skal begynne! Da er det godt å vite at man kan få profesjonell hjelp! 

Profesjonell hagedesign

Samarbeidspartnere

Det å bruke en profesjonell hagedesigner eller landskapsarkitekt kan være god investering. De har den kunnskapen som trengs for at du skal få det uterommet som du drømmer om. 

Asak Miljøstein samarbeider med hagedesignere og landskapsarkitekter rundt om i Norge.  

Norges Hagedesignere er en forening som består av lokale hagedesignere og hageplanleggere rundt om i landet hvor alle har dokumentert utdannelse og minst to års erfaring innen planlegging av grønne uterom, hager eller landskap. 

NorgesHagedesignere

Trifolia Landskapsarkitekter bistår med alle tjenester innenfor landskapsplanlegging på Østlandet. Prosjektspekteret favner et variert utvalg av prosjekter innen landskapsarkitektur og arkitektur, fra privathager og bolighus, barnehager, borettslag og byrom, til større parkanlegg. De har spisskompetanse på plan- og bygningsloven med tilhørende forskrifter, og vurdering av reguleringsplaner. 

Trifolia

Beate Rud i B.Rud hage & landskap er utdannet landskapsarkitekt og hjelper både de uten grønne fingre og de med grønne fingre å designe og prosjektere hager. Hun tar prosjekter for både små og store hager, terrasser, balkonger, fellesareal, inngangsparti, p-plasser, lekeplasser osv. 

Darren Saines er en hagedesigner med lang erfaring og mange meritter. Han har bakgrunn fra England hvor hagedesign har lange tradisjoner og han har en evne til å lage spennende og kreative uterom. Les: Årets hagetrender fra Darren

DarrenSaines

Noen til å gjøre jobben?

Asak Miljøstein hjelper deg gjerne med å finne en lokal anleggsgartner som kan utføre jobben. Om det gjelder legging av stein, bygging av støttemur eller legging heller så finner du dyktige håndverkere i vår liste over utførende. Eller ta kontakt med oss på asak@asak.no / tlf. 64 00 60 60.

Se også NAMLs medlemsliste

Vi bruker informasjonskapsler til å analysere og forbedre våre tjenester.
Les mer her om hvordan vi bruker og beskytter informasjonen din.