Til hovedinnhold

Trender 2024

Uterommet har utviklet seg til mer enn bare et område rundt huset; det representerer nå et personlig fristed, et sted for avslapning og sosialt samvær. Her er noen nøkkelområder som preger trendene for uterommet denne sesongen.

Les mer

Varige uterom

Å skape varige uterom handler om å velge materialer og design som tåler tidens tann, samtidig som de oppfyller funksjonelle behov og estetiske preferanser. Her er noen prinsipper for å skape varige uterom.

Les mer

Fire ulike stiler

Heller er det aller beste valget for uteplassen, enten det er på bakken eller for balkong og terrasse. De er enkle å legge og når du først har gjort jobben, kan du bare nyte uterommet - Tone Kroken.

Les mer

Naturlig Bohem

Ønsker du en følelse av sydligere strøk hjemme i hagen din? Aina Sollie Steen og Asak viser deg hvordan du kan få det til hjemme hos deg.

Les mer
Aina Sollie Steen forklarer den klassiske stilen

Klassisk

Liker du det rene, klassiske og samtidig elegante uttrykket? Aina Sollie Steen og Asak viser deg hvordan du kan få det til hjemme hos deg.

Les mer

Kontinental Rustikk

Drømmer du om late dager under Toscanas sol i en rustikk italiensk bakgård? Aina Sollie Steen og Asak viser hvordan du kan få det hjemme hos deg.

Les mer

Planlegg hagen

Skal man etablere en ny hage er det viktig å bruke tid på planlegging - det sikrer at helheten både blir mest mulig estetisk og funksjonell. 

Les mer

Best vei til rent uterom

Endelig er dagene lyse og lange - nå står vårrengjøringen for tur. Bruker du Asak Garden i ditt uterom, vil den gjøre jobben for deg.

Les mer

Frodig, økologisk murbed

En vakker, kvitrende og summende hage til glede for deg selv og omgivelsene dine kan du skape ved å plante dine blomstrende favoritter.

Les mer

Skap et allsidig uterom

Du trenger ikke gå lenger enn ut ytterdøren din, før du har ditt eget treningsstudio eller et flott festlokale. Uterommet kan du bruke til både, trening, fest og kos.

Les mer

Fra jordhaug til hageidyll

Silje og Tommy kjøpte seg tomt og bygde hus til den voksende familien, til slutt gjensto det å få på plass drømmehagen som alle i familien skulle få glede av.

Les mer

Trender for uterommet 2023

Trender er et resultat av tiden vi lever i. Det vi trenger nå er derfor en lun og trygg havn i en tid som ellers er preget av uro og kollektiv bekymring.

Les mer