Til hovedinnhold

Det finnes mange muligheter med heller og belegningsstein lagt i mønster!

Går du med planer om å oppgradere uterommet ditt? Da anbefaler vi deg å bruke mønster på terrasse eller gårdsplass for et mer personlig og spennende uttrykk hjemme hos deg. Her viser vi deg hvorfor du bør velge mønster.

Heller lagt i mønster vil løfte terrassen din det siste, ekstra hakket og gi uterommet et smakfullt og sofistikert uttrykk. Her ser du Hella Lava lagt i hellemønster 1 med formatene 60x60, 60x40 40x40 og 40x20. Det blir både lekfullt og skikkelig fint.

Les mer om Helle Lava

Med mønster på gårdsplassen din vil du få en stilfull innkjørsel som gir et eksklusivt preg.

Vår Arena belegningsstein passer ypperlig til å legges med det populære og lekre fiskebeinsmønsteret. Det kan også legges i andre spennende mønster.

Les mer om Arena

Visste du at flere av hellene i vår to-sjikts hellekolleksjon kommer i ulike formater? Dette gir mulighet for å bruke mønster med ulike størrelser og hvis du føler deg ekstra inspirert, kanskje du også vil kombinere de ulike fargene?

Slipp kreativiteten løs og bryt opp de rette, tradisjonelle linjene og velg i stedet flere formater og spennende mønster til din uteplass.

Les mer om vår hellesortiment

Ved å legge heller og belegningsstein i mønster, får du et innbydende og utsøkt uterom som skiller seg fra naboen sin og gir uteplassen din den siste prikken over i’en du ønsket deg.

Vår Herregårdstein kommer i ulike formater som kan legges i et mønster som fungerer like godt på innkjørsel som terrasse i hagen.