Til toppen

Om oss

Asak Miljøstein - Godt grunnlag for gode opplevelser

Asak Miljøstein AS representerer norsk industrihistorie fra 1916. Motiverte medarbeidere med høy kompetanse samt produksjon i Bodø, Stjørdal, Kristiansand, Hønefoss og Fetsund sikrer våre kunder kvalitet og trygghet.  

Asak Miljøstein selges gjennom forhandlere og utførende over hele landet. 

IMG_6612

Asak Miljøstein er Norges ledende leverandør av utemiljø-produkter i betong. Vi ønsker å skape uterom hvor folk trives.
Asak Miljøstein er en moderne bedrift med målsetning om å kunne tilby våre kunder gode løsninger i et voksende marked. Vi står også for en lang og tradisjonsrik historie gjennom våre eieres industrielle utvikling fra Nordland Betongindustri i Bodø til Kristiansand Cementstøberi i sør. Det var faktisk her det for første gang ble startet opp med produksjon av takstein, blokker og betongrør allerede i 1914.

På Fetsund startet Asak i 1916 med sandforretning som senere gikk over til betongprodukter.
I Stjørdal startet Vikaune Fabrikker opp med byggmestervirksomhet og saftpresseri i 1919. Siden har de vært innom tønneproduksjon og kisteproduksjon parallelt med takstein og annen betongproduksjon fra 1946.

I 2006 kom fabrikk nr. 5 på plass i Hønefoss for å styrke vår leveringsdyktighet og videre utvikling. Produksjonen ved fabrikken i Sandnes ble imidlertid lagt ned i 2011. 

Asak Miljøstein representerer derfor både tradisjon og nytenkning i industri med lokal forankring.

Dagens Asak Miljøstein spenner over et vidt spekter av belegningsstein, heller, kantstein, murer og tilbehør i form av utebelysning, overflatedrenering, settesand, fugesand og annet tilbehør for en totalløsning av ditt uterom.

Asak Miljøstein er Norges ledende leverandør av utemiljøprodukter i betong - en seriøs og troverdig aktør med kvalitet i alle ledd.

Finn din lokale forhandler/utførende

Vi bruker informasjonskapsler til å analysere og forbedre våre tjenester.
Les mer her om hvordan vi bruker og beskytter informasjonen din.