Til hovedinnhold

Asak Miljøstein introduserer et nytt fargekonsept til uterommet, utviklet i samarbeid med Dagny Thurmann-Moe og Koi Fargestudio. 

Arena KOI

I samarbeidet med Asak Miljøstein har Dagny Thurmann-Moe fra Koi Fargestudio utviklet fire nye farger for belegningsstein; Rød Terrakotta, Blek Terrakotta, Sand og Trøffel. Det ble også utviklet én farge til vår hellekolleksjon, som fikk navnet Nougat. Den nye fargekolleksjonen har hentet inspirasjon fra naturen og vil gli mykt inn i norske omgivelser uavhengig av årstid, værforhold, trender og omkringliggende bygningers fasadefarger. Fargene er like vakre mot en grå eller hvit fasade som de er mot en fargesatt. De nye fargene kan brukes samlet eller alene og vil bidra til å skape varige, lune og hyggelige omgivelser.

Kolleksjonen skal være fleksibel og fungere til både ny og gammel byggestil, ulike fasadefarger og passe til naturlig, utendørs lys. Den vil bestå av gode, rolige farger som står seg over tid og som egner seg til både større og mindre utemiljøer.

Betong er et materiale med en overflate som endrer seg naturlig over tid. Nå skal vi i tillegg tilføre farger som skaper varme og hygge i norske utemiljøer, noe vi vet er både miljøvennlig og helsefremmende.

- Dagny Thurmann-Moe.

Dagny Thurmann-Moe

Hvilke produkter kan bestilles med de nye fargene?

Fargene i paletten over kan bestilles på Arena belegningsstein, Arena Dren, Munkestein, Drenstein, P-stein, - og ikke minst til Asak Gangbaneheller - minste bestilling er 500m2/pr. farge. 

Helle Nougat

Helle Nougat har en varm brun farge beregnet for hage og terrasse. Hellen har en matt overflate og med et naturlig og elegant uttrykk som skaper lun hygge på terrassen. Fargen står også godt til grå og hvite fasader, men også til en rekke andre farger. Dette er en enkel farge og jobbe inn i fargepaletten til huset ditt. Format 40x40x4 cm og 60x60x4 cm -  Lagervare. 

Betong er et materiale som lever og endrer karakter under naturens påvirkning og utvikler en vakker patina over tid.

I Norge har vi ofte tomter med skrående terreng. For å enten utlikne nivåene, eller forme tomten slik at vi utnytter potensialet til tomten maksimalt, bruker vi støttemurer. Vi har derfor laget vår mest populære støttemur Vertica i en ny farge som tar opp de nye fargene i belegget. 

Vertica Natur

Vertica Natur har innslag av varme jordfarger som står godt sammen med de øvrige fargene i konseptet. Fargen er også fin alene eller sammen med gråtoner. De store rektangulære blokkene med bruddfront gir støttemuren et rolig og lunt uttrykk. Format normalblokk: 45x28x20cm - Lagervare.

Et miljøvennlig valg

I tillegg til å bringe farger inn i uteområdene våre, er belegningsstein og betongheller fra Asak varige og bærekraftige valg. Bedriften har utviklet flere produkter som er med på å håndtere fremtidens klimautfordringer, blant annet dekker som drenerer overvann lokalt og belegningsstein som renser luften for klimagasser. Med fem fabrikker fra sør til nord er Asak dessuten i stand til å lever kortreiste produkter til hele Norge.

Har du spørsmål om de nye fargene, sortiment eller annet, ta kontakt med oss.

Kontakt oss

Referanseprosjekter

Ladderud

Ladderudløkka

Et boligprosjekt utenom det vanlige hvor du finner Vertica Natur og Blek Terrakotta.

Les mer

Fjellhamar skole

Et uteområdet som er fargelagt med fargene Rød Terrakotta og Trøffel.

Les mer
Munk

Voldsløkka skole

Uteområdet er fargelagt med Munkestein i fargene Blek Terrakotta og Trøffel og Sand.

Les mer

Dælenenga

I denne lekre bakgården sentralt i Oslo finner du Arena i fargen Sand.

Les mer

Her finner du flere referanseprosjekter som kan gi deg inspirasjon til ditt neste prosjekt!

Les mer