Til hovedinnhold

Årets Småhusprosjekt 2024

"Suksessfaktoren her er en utbygger som virkelig har ønsket å investere i det å skape et godt bomiljø som også er pent å se på. Arkitekten har tegnet et utrolig detaljert og flott prosjekt, og landskapsarkitekt har laget et fantastisk utekonsept. Alt dette bidrar til at dette har vært et usedvanlig gøy prosjekt for oss å jobbe med." - Daglig leder i KOI Fargestudio, Dagny Thurmann-Moe.

Les mer om Ladderudløkka

Produkter

Noske produkter, laget av norske lokale råvarer, produsert i Norge.

Les mer
mood

Arbeidsbeskrivelser

Her finner du en oversikt over arbeidsbeskrivelser, råd og tips for vedlikehold, våre instruksjonsvideoer, i tillegg til guider på mønster og tegninger for årets småprosjekter.

Les mer

Referanseprosjekter

Gode utemiljøer gjør gode opplevelser enda bedre. Vi har samlet produkter og referanseprosjekter for å gi deg inspirasjon til ditt neste prosjekt!

Utforsk videre

Miljø

Asak Miljøstein vektlegger grønne verdier og har lagt en langsiktig strategi, der fokus ligger på utvikling av varige løsninger og produkter – i tillegg til at vi leverer kortreiste produkter.

Les mer

Asak Miljøsteins fem produksjonsanlegg har strenge krav til HMS og miljø. Samtlige fabrikker har besluttet en miljøpolicy og er miljøsertifisert ihht. ISO14001.