Til hovedinnhold
Tilbake til Uterommet

Aina tar med seg «innerommet» ut

Interiørdesigner Aina Sollie-Steen har latt seg inspirere og sammen med Asak gir vi deg; én hage - tre stiler.

Aina Sollie-Steen heier på norsk, lokalproduksjon.

Interiørdesigner og stylist Aina Sollie-Steen er til nå mest kjent for forvandlingene hun foretar seg innendørs. Vi utfordret henne til å ta fatt på uterommet, men først ønsket Aina å bli bedre kjent med Asak Miljøstein, og våre produkter i betong. 
Aina Sollie-Steen har lang erfaring og formidabel kunnskap om materialer og fargevalg etter mer enn 25 år i bransjen. Vi kjenner henne blant annet igjen fra populære oppussingsprogrammer som «Tid for hjem» og «Sommerhytta» på TV2.

Aina Sollie-Steen

Lokal produksjon betyr kortreist og kjempebra for miljøet. Ta «innerommet» ut, skap en forlengelse av stuen eller en forlengelse av kjøkkenet og nyt lange sommerdager ute

Aina Sollie-Steen

Fabrikkbesøk

Aina dro på fabrikkbesøk til Stjørdal, som er en av våre fem fabrikker her i Norge. Hun fikk et innblikk i produksjonen, produktene og hvilke muligheter de gir. Aina viste raskt begeistring for Asak Miljøstein sin norske produksjon og heier på lokalproduksjon og kortreiste varer. 

Én hage - tre stiler

Etter besøket på fabrikken, inspirert og full av ny kunnskap, dro hun hjem til tegnebrettet for å utfolde seg. Med utgangspunkt i hagen under, gir Aina deg en inspirasjonsgave og viser hvordan du kan ta «innerommet» ut.

Klassisk, Naturlig Bohem og Kontinental Rustikk.

Blant de tre ulike stilene kan du finne din favoritt, og la deg inspirere til å lage din drømmehage hjemme hos deg. Les mer om den enkelte stil, hvor Aina går nærmere inn på utforming og valg av materialer.