Til hovedinnhold

Hovseter skole - Pågående

Uteområdet utenfor nye Hovseter skole begynner å ta form. Her legger Anleggsgartner Arnesen AS Asak FLYT i fargen grå, kombinert med Arena Dren i grå og koks. Dette blir et visuelt nydelig uterom, som i tillegg tar hånd om overvannet på en bærekraftig måte! Prakteksempel hvor design og funksjon går hånd i hånd for å ivareta grønn infrastruktur.

Les mer

Bleiker VGS - Koi fargekolleksjon

Kreativ bruk av farger på belegningssteinsdekket på nye Bleiker VGS. En utrolig hyggelig og inspirerende skolegård. Uteområdet er fargelagt med Arena i fargene Blek Terrakotta og Trøffel, Rød Terrakotta, Grå og Koks.

Les mer

Fjellhamar skole - Koi fargekolleksjon

Skolen er Norges største barneskole. Med en skolegård på cirka 23 000 kvadratmeter får hver elev rundt 20 kvadratmeter til rådighet. Her er det blant annet områder til ballspill, klatrestativer, hinderløype og en akebakke. Uteområdet er fargelagt med Arena i fargene Rød Terrakotta og Trøffel.

Les mer

Hoppern skole

Prosjektet er kommunens første etter passivhusstandard og prosjektet er i tillegg BREAM sertifisert.Et viktig formål med BREEAM-NOR-verktøyet er å integrere bærekraftig tenkning i alle ledd i et byggeprosjekt.

Les mer

Rustad skole

Ved Rustad skole i Ås ble det valgt heller som renser luften for farlig NOx. Skolen stod ferdig i juli 2019. Den nye skolen er bygget på den eksisterende skoletomten og er nå utvidet fra en 2-parallell til en 4-parallell skole med plass til 790 elever og 100 ansatte. I tillegg til skolebygget ble det etablert en flerbrukshall delvis nedsenket i terrenget.

Les mer

Glommasvingen skole

Glommasvingen skole er en barne- og ungdomsskole ved Korsmo ved Skarnes i Sør-Odal, som ble ferdigstilt og tatt i bruk høsten 2019.

Les mer