Til hovedinnhold

Bekkestua have - Pågående

I hjertet av Bekkestua, omkranset av Gamle Ringeriks vei, Bekkestuveien og Jens Rings vei skal det utvikles en liten ny bydel. Der er dyktige Skaaret Landskap AS i gang med legging av Asak FLYT® i fargen Rød Terrakotta fra vår Asak + Koi fargekolleksjon.

Les mer

Leangen B2 - Pågående

Et flott prosjekt hvor fargene ikke bare preger bygg, men også uterommet. En sammenhengende gangvei i fargene Blek Terrakotta, Trøffel og Sand fra vår Asak+Koi fargekolleksjon, kobler de ulike nabolagene sammen og skaper sosiale møteplasser underveis.

Les mer

Skogmo Park

Boligprosjektet Skogmo Park ligger i et av Jessheims mest populære boligområder. Her har man valgt ulike materialler som spiller på lag og danner et helhetlig uterom.

Les mer

Kvarteret

På dette flotte prosjekter sentralt i Lillestrøm finner du blant annet Gangbaneheller i fargen grå og koks. De har også benyttet vår drenstein Arena Dren for å lage soner for drenering. 

Les mer

Bekketrappa - Vollebekk

På Vollebekk har OBOS bygget flere nye boliger. Felles for disse er deilige grønne gårdsrom til glede for alle som bor der! 

Les mer

Lundkvartalet

Her er det gjort et flott stykke arbeid av anleggsgartner Løvold AS - med stor lekeplass, blomsterbed og benker for sosiale samlinger. I 2022 ble prosjektet nominert til Lillestrøm kommunes arkitektur- og byggeskikkpris.

Les mer

Permeabelt på Furumo

Furumo-prosjektet til Follohus i Ski er et norsk pionerprosjekt med tanke på uteområdene. Her kan beboerne selv velge et miljøriktig belegningssteinsdekke som håndterer overvannet og hindrer flom på gårdsplassen.

Les mer

Skjettentoppen

Skjettentoppen består av fire bygninger med totalt 64 moderne leiligheter, to næringslokaler på bakkeplan, og oppvarmet garasjeanlegg i kjelleren. Næringsdelen danner en base i første etasje, og boligbyggene settes i randsonen av basen med et parkmessig og skjermet gårdsrom i midten.

Les mer

Farverikvartalet

Farverikvartalet er omtalt som det største og mest spennende boligprosjektet i Gjøvik på lang tid. Kvartalet omdanner en bilbasert del av sentrum til et sentralt beliggende boligområde. Fargepaletten er basert på eksisterende toner i området.

Les mer